Okrasa łamie przepisy: Inspiracje dubajską czekoladą
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 19 kwietnia za 10 dni |
14:25 | TVP 1 (z napisami) |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Białe sosy - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Złoty rokitnik - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Zimne ryby na Biebrzy - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 7:45
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia bez mleka - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Kwiaty czarnego bzu - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Powrót topinamburu na polski stół - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 18:40 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Smak czarnego czosnku - magazyn kulinarny - dziś, 9 kwietnia 19:15 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Pięknie zalane potrawy - magazyn kulinarny - czwartek, 10 kwietnia 12:00
- Okrasa łamie przepisy: Niezwykłe kluski z serem - magazyn kulinarny - czwartek, 10 kwietnia 16:10
- Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Buraczane trio - magazyn kulinarny - czwartek, 10 kwietnia 18:40 i 1 późniejsza emisja