
Food NetworkProgram TV na Środa 2.04.2025
- 6:00Włoska kuchnia Benedetty (58)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 6:35Włoska kuchnia Benedetty (59)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:10Włoska kuchnia Benedetty (60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
7:45
Słodki biznes (7)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:20
Słodki biznes (8)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:50
Słodki biznes (9)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
9:25
Wiem, co jem (8/16)magazyn poradnikowy
Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów. Katarzyna zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki...
9:55
Wiem, co jem (9/16)magazyn poradnikowy
Polacy kochają grillowanie. Katarzyna Bosacka zdradzi, czy potrawy z rusztu są rakotwórcze. Przyjrzy się również sklepowym doprawionym mięsom i gotowym mieszankom przypraw do grilla.
10:30
Wiem, co jem (10/16)magazyn poradnikowy
Polacy zjadają aż 106 mln litrów zimnych sosów rocznie, tj. prawie 3 litry na osobę, najwięcej oczywiście w sezonie grillowym. Okazuje się, że sklepowy majonez jest bez jajek, a ketchup bez pomidorów.
11:00
Wiem, co jem (11/16)magazyn poradnikowy
Kiedyś twaróg uzyskiwano z samego mleka. Dziś, wobec braku przepisów, często konsumenci mają do czynienia z produktami twarogopodobnymi. Prowadząca wyjaśni, co to jest karboksymetyloceluloza.
11:35
Wiem, co jem (12/16)magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak rocznie zjada dwa kg słonych przekąsek. Inspekcja Handlowa wykazała, że ta niezdrowa żywność jest przez nieuczciwych producentów dodatkowo fałszowana.
12:10
Słodka trzynastka (5/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
13:10
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
14:10
Wiosenny turniej wypieków (6/7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
15:10
Wielkanocny turniej wypieków (4/6)magazyn kulinarny
Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
16:15
Makłowicz w drodze (9/11)magazyn kulinarny
Tym razem Robert Makłowicz zachwyca się kwitnącymi sadami w Norwegii. Bierze udział w degustacji cydrów w Utne oraz odwiedza chatę wikingów, którzy raczyli się piwem i miodem pitnym.
16:50
Makłowicz w drodze (10/11)magazyn kulinarny
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
17:25
Makłowicz w drodze (11)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
18:00
Kuchenne rewolucje (6/15)program rozrywkowy
W Wałczu Andrzej otworzył restaurację Blue Moon. Wystrój wnętrza stworzył projektant, a właściciel zainwestował w najlepszych pracowników. Mimo tych starań w lokalu wciąż nie ma gości.
19:05
Makłowicz w drodze (3)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
19:35
Makłowicz w drodze (1/10)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz zabiera widzów w samo serce Karpat. Zdradza tajemnice klasztornych serów i regionalnego dania, zwanego banusz. Odwiedza muzeum instrumentów muzycznych.
20:10
Posiekani (2/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
21:10
Akcja: Restauracja! (13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
22:15
Posiekani (1/19)teleturniej kulinarny
Uczestnicy muszą w każdej rundzie użyć frytkownicy. Przystawki szykują ze wszystkich składników z koszyka. W daniu głównym mają wykorzystać mięso i zamiennik mleka. W finale dwie osoby robią desery.
- 23:15Perfekcyjni gospodarze (40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:15
Nowocześnie, szybko i pysznie (5/10)magazyn kulinarny
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
0:50
Posiekani (5/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
1:50
Słodka trzynastka (5/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
2:50
Wiosenny turniej wypieków (6/7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
3:50
Pyszne miejscówki (11/13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:45Akcja: Restauracja! (2/16)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI