
Food NetworkProgram TV na Wtorek 1.04.2025
- 6:00Tradycyjne smaki Palermo (1/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
- 6:40Tradycyjne smaki Palermo (2/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
- 7:15Tradycyjne smaki Palermo (3/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
- 7:50Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (4/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 8:20Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (5/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 8:55Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
9:25
Wiem, co jem (3/15)magazyn poradnikowy
W sklepach pojawiło się wiele produktów określanych mianem lekkich. Nie do końca wiemy, co kryje się pod określeniem 'light'. Katarzyna Bosacka rozprawi się z mitami na ten temat.
10:00
Wiem, co jem (4/15)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka podpowie widzom, na co zwracać uwagę przy zakupie frytek, a także doradzi, w jaki sposób przygotować tę popularną potrawę, aby była smaczna, a przede wszystkim zdrowa.
10:30
Wiem, co jem (5/15)magazyn poradnikowy
Dowiemy się, co sprawia, że serca, żołądki, wątróbki i salcesony są lubiane przez Polaków. Katarzyna Bosacka zaprosi Grzegorza Łapanowskiego. Z nim ruszy na poszukiwania smacznych podrobów.
11:05
Wiem, co jem (6/15)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przygląda się majonezowi. Prowadząca sprawdzi, czy producenci stosują się do znanej od wieków receptury, a także pokaże, w jaki sposób przygotować pełnowartościowy produkt.
11:35
Wiem, co jem (7/15)magazyn poradnikowy
Banan sprawdza się w roli przekąski, ponadto zawiera wiele minerałów, witamin itp. Katarzyna Bosacka omawia różnice pomiędzy zielonym a żółtym bananem, rozwiewa też różne wątpliwości.
12:10
Słodka trzynastka (4/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
13:10
Posiekani (4/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
14:10
Wiosenny turniej wypieków (5/7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
15:10
Wiosenny turniej wypieków (5/11)reality show
Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
16:15
Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/9)magazyn kulinarny
Na kolację Magda Gessler proponuje podać świeże pesto, gdyż bazylia uznawana jest za składnik, który pobudza i dodaje sił. Zioło było przed wiekami jednym z głównym elementów napoju miłosnego.
16:50
Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler prezentuje faworki z karpia. Pokrojone filety smaży w głębokim oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Danie najlepiej podać z koglem-moglem, wzbogaconym o chrzan.
17:25
Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler przyrządzi makaron z dużą ilością chorizo i chili. Warto wiedzieć, że kapsaicyna ma silne właściwości rozgrzewające, co zdaje się istotne, jeśli szykujemy potrawę dla ukochanej osoby.
18:00
Kuchenne rewolucje (5/15)program rozrywkowy
Restauracja miała być spełnieniem marzeń Grzegorza. Początkowo właściciel był nastawiony entuzjastycznie, mimo że nie miał żadnego doświadczenia w gastronomii. Teraz ma kłopoty finansowe.
19:05
Makłowicz w drodze (1/3)magazyn kulinarny
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
19:40
Makłowicz w drodze (2/3)magazyn kulinarny
Pierwszym celem wyprawy Roberta Makłowicza jest górskie schronisko Dolomiten Hütte. Podróżujący kucharz przyrządza krupnik z pęczaku. Następnie przygląda się, jak powstaje słynny miejscowy sznaps.
20:10
Posiekani (1/19)teleturniej kulinarny
Uczestnicy muszą w każdej rundzie użyć frytkownicy. Przystawki szykują ze wszystkich składników z koszyka. W daniu głównym mają wykorzystać mięso i zamiennik mleka. W finale dwie osoby robią desery.
21:10
Wielkanocny turniej wypieków (4/6)magazyn kulinarny
Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
22:15
Posiekani (11/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 23:15Perfekcyjni gospodarze (39/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:15
Nowocześnie, szybko i pysznie (4/10)magazyn kulinarny
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
0:50
Posiekani (4/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
1:50
Słodka trzynastka (4/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
2:50
Wiosenny turniej wypieków (5/7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
3:50
Pyszne miejscówki (10/13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:45Akcja: Restauracja! (1/16)
reality show
Robert Irvine ratuje pogrążoną w długach restaurację Habanera and the Guero. Lokal jest na skraju bankructwa. Okazuje się, że miejsce to stało się areną niszczącego konfliktu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI