Ewa gotuje (524)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Prowadząca pokazuje, jak przygotować jesienną zupę jarzynową. Na danie główne przygotuje bitki z indyka, które poda z kopytkami. Na koniec zaproponuje ptysie z karmelizowanymi wiśniami i kremem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 19 marca za 13 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
W nowej, jesiennej odsłonie programu Ewa Wachowicz stawia na kuchnię sezonową. Liczbę składników ogranicza do niezbędnego minimum i będzie bazować na produktach lokalnych i regionalnych. Dzięki temu serwowane dania staną się nie tylko smaczne i zdrowe, będą także ucztą dla ciała i ducha, oddziałującą na wszystkie zmysły.
Prowadząca pokazuje, jak przygotować wyjątkowo sycącą jesienną zupę jarzynową. Potrawa nabierze charakterystycznego smaku dzięki przyprawie garam masala. Na danie główne Ewa Wachowicz przygotuje bitki z indyka, które poda z kopytkami z ziemniaków i dyni. Na koniec zaproponuje ptysie z karmelizowanymi wiśniami i kremem budyniowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (366) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 6 na 7 marca 2:30
- Ewa gotuje (503) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 6 na 7 marca 2:45
- Ewa gotuje (504) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 6 na 7 marca 3:15
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - piątek, 7 marca 7:10
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - piątek, 7 marca 7:35
- Ewa gotuje (505) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 7 na 8 marca 2:45
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 7 na 8 marca 3:15
- Ewa gotuje (521) - magazyn kulinarny - sobota, 8 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (522) - magazyn kulinarny - sobota, 8 marca 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (533) - magazyn kulinarny - sobota, 8 marca 11:00