Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (498) - magazyn kulinarny - dziś, 11 marca 7:10
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - dziś, 11 marca 7:35
- Ewa gotuje (370) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 11 na 12 marca 2:30
- Ewa gotuje (511) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 11 na 12 marca 2:45
- Ewa gotuje (512) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 11 na 12 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (500) - magazyn kulinarny - środa, 12 marca 7:10
- Ewa gotuje (501) - magazyn kulinarny - środa, 12 marca 7:35
- Ewa gotuje (371) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:30
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (514) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja