Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 8 marca za 14 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (354) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:25
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:20 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 lutego 7:10
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 lutego 7:35
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (478) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 lutego 7:10