Ewa gotuje (505)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje przygotować sałatkę jajeczną. Następnie pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (412) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 28 na 29 kwietnia 2:00
- Ewa gotuje (413) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 28 na 29 kwietnia 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (380) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 28 na 29 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (381) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 28 na 29 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 28 na 29 kwietnia 3:55
- Ewa gotuje (360) - magazyn kulinarny - wtorek, 29 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (361) - magazyn kulinarny - wtorek, 29 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (414) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (382) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (383) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 3:15