Ewa gotuje (421)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 28 grudnia za 14 dni |
2:40 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. Na deser poda zaś znane amerykańskie brownie. Urozmaici jednak tradycyjną recepturę, dodając do ciasta banana i batata. Na zakończenie Ewa pokaże, jak przygotować tagliatelle z marchewki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (529) - magazyn kulinarny - dziś, 14 grudnia 11:55
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - dziś, 14 grudnia 19:30
- Ewa gotuje (408) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 grudnia 2:25
- Ewa gotuje (487) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 grudnia 2:45
- Ewa gotuje (488) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 grudnia 3:15
- Ewa gotuje (527) - magazyn kulinarny - niedziela, 15 grudnia 19:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 15 na 16 grudnia 2:25
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 16 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (377) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 16 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 16 na 17 grudnia 2:25