Ewa gotuje (408)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przedstawi przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. W ramach dania głównego poda podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże, jak przygotować syrop z czosnku i miodu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 12 grudnia za 13 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca przedstawi m.in. przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. Jedną z propozycji będzie fasolowa, gotowana na żeberkach wieprzowych. W ramach dania głównego Ewa poda inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże również, jak przygotować syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser zaś Ewa przygotuję tartę z gruszkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (393) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 28 na 29 listopada 2:25
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 28 na 29 listopada 2:45
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 28 na 29 listopada 3:15
- Ewa gotuje (354) - magazyn kulinarny - dziś, 29 listopada 7:10
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - dziś, 29 listopada 7:35
- Ewa gotuje (394) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 29 na 30 listopada 2:25
- Ewa gotuje (478) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 29 na 30 listopada 2:45
- Ewa gotuje (479) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 29 na 30 listopada 3:15
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 30 listopada 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (525) - magazyn kulinarny - sobota, 30 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje