Ewa gotuje (408)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przedstawi przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. W ramach dania głównego poda podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże, jak przygotować syrop z czosnku i miodu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca przedstawi m.in. przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. Jedną z propozycji będzie fasolowa, gotowana na żeberkach wieprzowych. W ramach dania głównego Ewa poda inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże również, jak przygotować syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser zaś Ewa przygotuję tartę z gruszkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (296) - magazyn kulinarny - dziś, 14 marca 7:10
- Ewa gotuje (297) - magazyn kulinarny - dziś, 14 marca 7:35
- Ewa gotuje (517) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 2:45
- Ewa gotuje (518) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 3:15
- Ewa gotuje (522) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (534) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:00
- Ewa gotuje (373) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:30
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:45
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 3:15