Ewa gotuje (408)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przedstawi przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. W ramach dania głównego poda podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże, jak przygotować syrop z czosnku i miodu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 24 kwietnia za 10 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca przedstawi m.in. przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. Jedną z propozycji będzie fasolowa, gotowana na żeberkach wieprzowych. W ramach dania głównego Ewa poda inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże również, jak przygotować syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser zaś Ewa przygotuję tartę z gruszkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (338) - magazyn kulinarny - dziś, 14 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (339) - magazyn kulinarny - dziś, 14 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (340) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (341) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (358) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (359) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 3:15