Ewa gotuje (409)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca pokaże, jak przygotować winną polewkę, a także zupę na domowym winie. W ramach dania głównego poda gęsie udka w sosie śliwkowo-sojowym, a na deser upiecze kruche rogaliki drożdżowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 25 kwietnia za 12 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przygotować winną polewkę, a także zupę na domowym winie. W ramach dania głównego poda gęsie udka w sosie śliwkowo-sojowym, a na deser upiecze kruche rogaliki drożdżowe. Przygotowując tę słodką przekąskę, skorzysta z domowych powideł z suszonych śliwek. Ewa pokaże także, jak zrobić kombuchę, czyli fermentowaną herbatę, która uchodzi za niezwykle zdrową.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 13 na 14 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (338) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 14 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (339) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 14 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (340) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (341) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (358) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:45