![CANAL+ Kuchnia](http://media.teleman.pl/logos/m/98.png?v=1635947379)
CANAL+ KuchniaProgram TV na Wtorek 25.02.2025
6:00
Top Chef 19 (4)reality show
Piętnastu kucharzy bierze udział w kulinarnej rywalizacji o prestiżowy tytuł i 250 tys. dol. Efekty ich pracy ocenią Tom Colicchio i Gail Simmons. Co tydzień jeden z zawodników opuści program.
6:55
Ugotuj mi, mamo! 3 (10)magazyn kulinarny
Daria Ładocha gotuje razem z mamami i ich pociechami. Robi to w sposób zabawny, nieprzewidywalny i naturalny. Oprócz pomysłów na dania dzieli się praktycznymi radami dotyczącymi zdrowego odżywiania.
7:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 3: Wypieki na zakwasie (1)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
7:45
365 obiadów Mariety Mareckiej (14)magazyn kulinarny
Gospodyni programu podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Marieta Marecka zaprezentuje szereg prostych posiłków. W każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy.
- 8:15
10:15
Prosta kuchnia Mary (1)magazyn kulinarny
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
10:45
Prosta kuchnia Mary (2)magazyn kulinarny
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
- 11:15
12:15
M jak mięso 4: Japonia (3)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
12:50
M jak mięso 4: Indie (4)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
13:20
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień (17)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni zaprasza do domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu.
13:50
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień (18)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni zaprasza do domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu.
- 14:20ABC gotowania - kuchnia włoska (3)
magazyn poradnikowy
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
14:50
Jakubiak rozgryza Polskę: Golonka (9)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
15:25
Jakubiak rozgryza Polskę: Pierogi (10)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
15:55
W ogródku warzywnym Julie (7)serial dokumentalny
Dziennikarka Julie Andrieu jest znana z kulinarnych podróży. Tym razem zakłada ogród. To najlepszy sposób, by zawsze mieć pod ręką świeże składniki. Specjaliści pomogą jej wybrać najlepsze odmiany.
16:55
Bosacka daje radę 2: Curry (3)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka kolejny raz pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety.
17:20
Słodka jak Sugar 2 (7)magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też mus czekoladowy, tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.
17:50
Mistrzowie przekąsek w akcji 2 (4)program rozrywkowy
Fred Sirieix sprawdzi, jak szefowie kuchni poradzą sobie z przygotowaniem przekąsek, które uwielbiają Brytyjczycy. Efekty ocenią pracownicy fabryk, w których produkuje się dany przysmak.
18:50
Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Bułki na słono i słodko (2)magazyn kulinarny
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Zrobi też bułki pszenne zwane knyplami i poda shokupan - chleb z Japonii.
19:20
M jak mięso 4: Włochy (7)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
19:50
U sąsiadów w kuchni 11 (6)serial dokumentalny
Dalszy ciąg podróży szlakiem lokalnych smaków. Poznamy firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur i dowiemy się, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata.
20:25
U sąsiadów w kuchni 11 (7)serial dokumentalny
Dalszy ciąg podróży szlakiem lokalnych smaków. Poznamy firmy produkujące żywność według tradycyjnych receptur i dowiemy się, jakie dania królują na stołach mieszkańców różnych stron świata.
21:00
Postój z Anthonym Bourdainem 2: Toronto (8)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza miasta w USA, Europie i Azji. Znany smakosz korzysta z pomocy autochtonów, aby poznać najciekawsze potrawy.
21:55
M jak mięso 7 (3)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji czy Meksyku.
22:25
ABC gotowania - kuchnia amerykańska: Śniadania (1)magazyn kulinarny
Amerykańskie dania podbiły podniebienia ludzi na całym świecie. Marieta Marecka pokaże, jak przygotować najpopularniejsze z nich. Zacznie od pożywnego śniadania, smażąc idealne naleśniki.
23:00
Silvia Colloca - jak gotują Włosi 3 (4)reality show
Mieszkająca w Australii włoska mistrzyni kuchni propaguje kulinarne tradycje swojej ojczyzny, nadając im nowoczesny sznyt. Jej recepta na sukces to proste potrawy oparte na kilku składnikach.
23:30
Silvia Colloca - jak gotują Włosi 3 (5)reality show
Mieszkająca w Australii włoska mistrzyni kuchni propaguje kulinarne tradycje swojej ojczyzny, nadając im nowoczesny sznyt. Jej recepta na sukces to proste potrawy oparte na kilku składnikach.
0:00
Mistrzowie przekąsek w akcji 2 (4)program rozrywkowy
Fred Sirieix sprawdzi, jak szefowie kuchni poradzą sobie z przygotowaniem przekąsek, które uwielbiają Brytyjczycy. Efekty ocenią pracownicy fabryk, w których produkuje się dany przysmak.
0:55
Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
- 1:10Desery Dekera 3 (1)
magazyn kulinarny
Gratka dla wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker zaprasza widzów do wysublimowanego świata deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepyszne przepisy.
1:40
Bitwa na smaki: David vs Matteo 2: 5 składników - Piotr Kucharski (4)magazyn kulinarny
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida i Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście.
- 2:10Jakubiak rodzinnie (1)
magazyn poradnikowy
Gotowanie to dobry pretekst do spędzania czasu z rodziną. Szef kuchni Tomasz Jakubiak w każdym odcinku zaprezentuje proste pomysły na potrawy i zachęca do dzielenia się z bliskimi pysznymi daniami.
- 2:45David w Europie 2 (5)
magazyn poradnikowy
David Gaboriaud zabiera widzów na kulinarne wojaże. Przedstawia kuchnię oraz atrakcje turystyczne Francji, Włoch, Hiszpanii i Portugalii.
3:20
Bosacka daje radę: Rosół (3)magazyn poradnikowy
W sklepach na konsumentów czyha wiele pułapek. Wątpliwe promocje czy żywność pełna konserwantów i sztucznych barwników to niektóre z nich. Katarzyna Bosacka podpowie, jak znaleźć zdrowe produkty.
3:55
Jakubiak rozgryza...: Maderski kurczak z grilla (7)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
- 4:20Zielona rewolucja Marty Dymek 4 (1)
magazyn kulinarny
Blogerka Marta Dymek przekonuje widzów że dania z przepisów opartych wyłącznie na roślinach są równie pyszne, co te tradycyjne. W każdym odcinku przedstawi trzy oryginalne potrawy.
- 4:55365 obiadów Mariety Mareckiej 4 (3)
magazyn kulinarny
Gospodyni podpowiada, skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady. Zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. Zdradza też, jak odpowiedzialnie podchodzić do gotowania.
5:30
Czy na pewno umiesz gotować? (10)reality show
Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterów programu zgłaszają bliscy, którzy mają dość niesmacznych potraw. Andrzej Polan szkoli uczestników w sztuce gotowania.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI