Jakubiak rozgryza...: Maderski kurczak z grilla (7)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie: | Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 23 lutego za 12 dni |
12:00 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 11 na 12 lutego 3:55 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza...: Maltańska kanapka (3) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 lutego 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 lutego 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 lutego 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 lutego 12:00 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 lutego 12:15
- Jakubiak rozgryza...: Maderska kanapka z ośmiornicą (8) - magazyn kulinarny - niedziela, 23 lutego 12:15