M jak mięso 4: Japonia (3)
serial dokumentalny Polska 2022
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 24 kwietnia za 11 dni |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.
Zobacz także
- Polacy za granicą: Japonia (92) - serial dokumentalny - sobota, 19 kwietnia 23:00
- M jak mięso 4: Turcja (1) - serial dokumentalny - wtorek, 22 kwietnia 19:20
- M jak mięso 4: Wielka Brytania (2) - serial dokumentalny - środa, 23 kwietnia 19:20
- M jak mięso 4: Indie (4) - serial dokumentalny - piątek, 25 kwietnia 19:20
- Z popiołów II wojny światowej: Japonia (1) - serial dokumentalny - sobota, 26 kwietnia 9:55