Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)
W skrócie: | Magda Gessler prezentuje faworki z karpia. Pokrojone filety smaży w głębokim oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Danie najlepiej podać z koglem-moglem, wzbogaconym o chrzan. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 1 kwietnia za 12 dni |
16:50 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler prezentuje wyjątkowe faworki, ponieważ są one zrobione z mięsa karpia. Przełamuje tym tradycję, która kojarzy tę rybę głównie ze świętami Bożego Narodzenia. Pokrojone filety smaży w bardzo głębokim, dobrze rozgrzanym oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Faworki najlepiej podać z koglem-moglem, wzbogaconym o sporą ilość tartego chrzanu. Dodatkowo prowadząca serwuje domowego burgera z frytkami, którego doprawia sporą ilością imbiru i musztardy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 21 marca 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 21 marca 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 21 marca 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 marca 2:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 marca 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 marca 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 marca 17:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 marca 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 marca 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 marca 10:30