Rewolucja na talerzu (4/6)
magazyn kulinarny Polska 2011
W skrócie: | Widzowie dowiedzą się, jak rozpoznać, czy ryba jest świeża. Otrzymają też wskazówki dotyczące tego, które gatunki najlepiej kupować. Prowadzące udowadniają, że zdrowa ryba nie powinna być smażona. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 22 grudnia za 10 dni |
6:35 | Food Network |
Opis
Widzowie dowiedzą się, jak rozpoznać, czy ryba jest świeża. Otrzymają też wskazówki dotyczące tego, które gatunki najlepiej kupować. Prowadzące udowadniają, że zdrowa ryba nie powinna być smażona. To spodoba się domownikom, dla których zapach wydobywający się z patelni jest wyjątkowo uciążliwy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Agata Lewandowska gospodarz
- Olga Kwiecińska gospodarz
Zobacz także
- Rewolucja na talerzu (5/8) - magazyn kulinarny - sobota, 14 grudnia 6:00
- Rewolucja na talerzu (6/8) - magazyn kulinarny - sobota, 14 grudnia 6:35
- Rewolucja na talerzu (7/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 15 grudnia 6:00
- Rewolucja na talerzu (8) - magazyn kulinarny - niedziela, 15 grudnia 6:35
- Rewolucja na talerzu (1/6) - magazyn kulinarny - sobota, 21 grudnia 6:00
- Rewolucja na talerzu (2/6) - magazyn kulinarny - sobota, 21 grudnia 6:35
- Rewolucja na talerzu (3/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 22 grudnia 6:00