Rewolucja na talerzu (3/6)
magazyn kulinarny Polska 2011
W skrócie: | Risotto według Agaty Lewandowskiej. Dietetyczka zaprezentuje trzy warianty tego dania - tradycyjny, z wykorzystaniem grzybów i białego wina, drugi - z kaszą pęczaku i trzeci - risotto rosso. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 27 kwietnia za 11 dni |
6:00 | Food Network |
poniedziałek, 28 kwietnia za 12 dni |
0:30 | Food Network |
Opis
Risotto to ulubiona potrawa Agaty Lewandowskiej. Dietetyczka zaprezentuje trzy warianty tego dania - jeden tradycyjny, z wykorzystaniem zielonych warzyw, grzybów i białego wina, drugi - będący wariacją na temat, z wykorzystaniem kaszy pęczaku, trzeci - wersję luksusową, tzw. risotto rosso.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Agata Lewandowska gospodarz
-
Olga Kwiecińska gospodarz
Zobacz także
- Rewolucja na talerzu (5/8) - magazyn kulinarny - sobota, 19 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (6/8) - magazyn kulinarny - sobota, 19 kwietnia 6:35 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (7/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 20 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (8) - magazyn kulinarny - niedziela, 20 kwietnia 6:35 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (1/6) - magazyn kulinarny - sobota, 26 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (2/6) - magazyn kulinarny - sobota, 26 kwietnia 6:35 i 1 późniejsza emisja
- Rewolucja na talerzu (4/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 27 kwietnia 6:35 i 1 późniejsza emisja