Ewa gotuje (520)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą rybą. Na drugie danie robi zapiekankę warzywną z serem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 4 stycznia za 14 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
W nowej, jesiennej odsłonie programu Ewa Wachowicz stawia na kuchnię sezonową. Liczbę składników ogranicza do niezbędnego minimum i będzie bazować na produktach lokalnych i regionalnych. Dzięki temu serwowane dania staną się nie tylko smaczne i zdrowe, będą także ucztą dla ciała i ducha, oddziałującą na wszystkie zmysły.
Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Dlatego właśnie przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą właśnie rybą. Na drugie danie zrobi zapiekankę warzywną z serem gorgonzola i oscypkiem. Będzie też coś słodkiego. Ewa Wachowicz upiecze rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem bananowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - dziś, 21 grudnia 13:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (527) - magazyn kulinarny - dziś, 21 grudnia 19:30
- Ewa gotuje (415) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 grudnia 2:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 grudnia 2:45
- Ewa gotuje (500) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 grudnia 3:15
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - niedziela, 22 grudnia 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 22 na 23 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja