Ewa gotuje (520)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą rybą. Na drugie danie robi zapiekankę warzywną z serem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Opis
W nowej, jesiennej odsłonie programu Ewa Wachowicz stawia na kuchnię sezonową. Liczbę składników ogranicza do niezbędnego minimum i będzie bazować na produktach lokalnych i regionalnych. Dzięki temu serwowane dania staną się nie tylko smaczne i zdrowe, będą także ucztą dla ciała i ducha, oddziałującą na wszystkie zmysły.
Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Dlatego właśnie przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą właśnie rybą. Na drugie danie zrobi zapiekankę warzywną z serem gorgonzola i oscypkiem. Będzie też coś słodkiego. Ewa Wachowicz upiecze rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem bananowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (353) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 2:25
- Ewa gotuje (481) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - sobota, 22 lutego 7:30
- Ewa gotuje (511) - magazyn kulinarny - sobota, 22 lutego 11:30
- Ewa gotuje (354) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:25
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:20 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 lutego 7:10