Ewa gotuje (518)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Gospodyni poda minestrone, a także piersi kurczaka zapiekane z plastrami mozzarelli i pomidorów, tworzącymi sałatkę caprese. Z kolei na deser zaproponuje sernik na zimno a'la straciatella |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W nowej, jesiennej odsłonie programu Ewa Wachowicz stawia na kuchnię sezonową. Liczbę składników ogranicza do niezbędnego minimum i będzie bazować na produktach lokalnych i regionalnych. Dzięki temu serwowane dania staną się nie tylko smaczne i zdrowe, będą także ucztą dla ciała i ducha, oddziałującą na wszystkie zmysły.
Prowadząca przygotowuje dania wywodzące się z kuchni włoskiej. Podaje klasyczną zupę jarzynową, minestrone, a także piersi kurczaka zapiekane z plastrami mozzarelli i pomidorów, tworzącymi słynną sałatkę caprese. Z kolei na deser Ewa Wachowicz zaproponuje sernik na zimno a'la straciatella
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (374) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (375) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 4:00
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (377) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - sobota, 26 kwietnia 7:30