Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 12 czerwca za 9 dni |
6:00 | Polsat 2 |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:00
- Ewa gotuje (434) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (507) - magazyn kulinarny - dziś, 3 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (304) - magazyn kulinarny - dziś, 3 czerwca 7:10
- Ewa gotuje (305) - magazyn kulinarny - dziś, 3 czerwca 7:35
- Ewa gotuje (435) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:45
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 3:15
- Ewa gotuje (508) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (306) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 7:10