Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
Występują: | Mateusz Gessler |
---|---|
W skrócie: | Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 13 marca za 13 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują (pokaż wszystkich)
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (360) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 2:20 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (493) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - sobota, 1 marca 7:30
- Ewa gotuje (521) - magazyn kulinarny - sobota, 1 marca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (532) - magazyn kulinarny - sobota, 1 marca 12:00
- Ewa gotuje (361) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 2:30
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (496) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (362) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 2:30 i 1 późniejsza emisja