Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024
Występują: | Mateusz Gessler |
---|---|
W skrócie: | Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 9 marca za 14 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują (pokaż wszystkich)
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:20 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 lutego 7:10
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 lutego 7:35
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (478) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 lutego 7:10
- Ewa gotuje (479) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 lutego 7:35
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 25 na 26 lutego 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (487) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 25 na 26 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja