Ewa gotuje (467)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje dania idealne na imieniny czy andrzejkowe spotkanie. Zaproponuje włoską bruschettę oraz tartaletki z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 23 listopada pojutrze |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
W tym odcinku Ewa Wachowicz prezentuje dania, które doskonale sprawdzają się podczas imienin czy andrzejkowego spotkania. Pierwsza propozycja, to aż dwie przystawki: włoska bruschetta oraz tartaletki z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami. Głównym elementem posiłku są przygotowane przez prowadzącą kapsalony holenderskie, czyli niecodzienna wersja domowych frytek. Nie obejdzie się także bez deseru. Będzie nim brownie. Jednak nie takie zwykłe z piekarnika, a wyjątkowe, bo z patelni.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (343) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 7:35
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:00
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:30
- Ewa gotuje (344) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:10
- Ewa gotuje (345) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:35
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:30
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:45
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 11:30