Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - dziś, 22 grudnia 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 22 na 23 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (501) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:45
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 3:15
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (389) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 24 na 25 grudnia 2:20 i 1 późniejsza emisja