Ewa gotuje (459)
W skrócie: | Ewa Wachowicz uwielbia pracować na produktach sezonowych, dlatego w tym odcinku wykorzysta podstawowe składniki. Jako wstęp do uczty zaproponuje krem z ziemniaków, cukinii i kopru włoskiego. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz uwielbia pracować na produktach sezonowych i łatwo dostępnych, dlatego w tym odcinku wykorzysta podstawowe składniki. Jako wstęp do uczty zaproponuje krem z ziemniaków, cukinii i kopru włoskiego. Kolejnym daniem będą inspirowane roladą śląską roladki rybne w sosie koperkowym - faszerowane tapenadą, czyli hiszpańską pastą z oliwek. Jak zwykle nie obejdzie się też bez deseru. Prowadząca program postawi na prostotę i przedstawi zaskakujące oraz niezwykle smaczne ciasto bez pieczenia. Zdradzi także skuteczne metody wekowania domowego przecieru pomidorowego.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:00
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:30
- Ewa gotuje (344) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:10
- Ewa gotuje (345) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:35
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:30
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:45
- Ewa gotuje (467) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 3:15
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 11:30