Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 11:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 14:00
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 16:10
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:45
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 3:15
- Ewa gotuje (389) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 listopada 2:25
- Ewa gotuje (346) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 25 listopada 7:10