Ewa gotuje (437)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa Wachowicz serwuje pasztet z cukinii oraz marchewki. Na deser będą bułeczki z dyniowym purée. Prowadząca prezentuje także sposób na marynowanie imbiru. W menu nie zabraknie dania mięsnego. |
---|
Oglądaj w telewizji
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Ewa Wachowicz serwuje pasztet z cukinii oraz marchewki. Na deser również proponuje danie z dodatkiem warzyw. Są nim bułeczki z dyniowym purée udekorowane gęstym lukrem pomarańczowym. Prowadząca prezentuje także sposób na marynowanie imbiru, który stanowi doskonały dodatek do sushi i wielu innych potraw kuchni dalekowschodniej. W menu nie zabraknie dania mięsnego. Francuska zapiekanka o nazwie "cassoulet" stworzona jest na podudziach indyka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (445) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (430) - magazyn kulinarny - środa, 22 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (431) - magazyn kulinarny - środa, 22 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (446) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (432) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (447) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 23 na 24 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje