Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 3 listopada jutro |
3:00 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - dziś, 2 listopada 19:30
- Ewa gotuje (435) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 2 na 3 listopada 3:30
- Ewa gotuje (521) - magazyn kulinarny - niedziela, 3 listopada 19:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 3 na 4 listopada 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (316) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 4 listopada 7:10
- Ewa gotuje (317) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 4 listopada 7:35
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 4 na 5 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (436) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 4 na 5 listopada 2:45
- Ewa gotuje (437) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 4 na 5 listopada 3:15
- Ewa gotuje (318) - magazyn kulinarny - wtorek, 5 listopada 7:10