Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (445) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (430) - magazyn kulinarny - środa, 22 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (431) - magazyn kulinarny - środa, 22 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (446) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (432) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (447) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 23 na 24 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje