Ewa gotuje (400)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz przygotuje pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie pokaże, jak zrobić sól sezamową. Daniem głównym będą klopsiki zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto zrobi ocet jabłkowy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz przygotuje zdrową pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie prowadząca pokaże widzom, jak zrobić domową sól sezamową, czyli gomasio. Daniem głównym będą klopsiki z mięsa wieprzowego zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto Wachowicz przygotuje domowy ocet jabłkowy. Na zakończenie czterechsetnego odcinka gospodyni zaprezentuje przepis na piętrowy tort z kremem czekoladowym oraz masą mango.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (374) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (375) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 24 na 25 kwietnia 4:00
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (377) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - sobota, 26 kwietnia 7:30