Ewa gotuje (400)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz przygotuje pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie pokaże, jak zrobić sól sezamową. Daniem głównym będą klopsiki zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto zrobi ocet jabłkowy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 6 grudnia za 14 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz przygotuje zdrową pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie prowadząca pokaże widzom, jak zrobić domową sól sezamową, czyli gomasio. Daniem głównym będą klopsiki z mięsa wieprzowego zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto Wachowicz przygotuje domowy ocet jabłkowy. Na zakończenie czterechsetnego odcinka gospodyni zaprezentuje przepis na piętrowy tort z kremem czekoladowym oraz masą mango.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:30
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:45
- Ewa gotuje (467) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 3:15
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 11:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 14:00
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 16:10
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:45