Ewa gotuje (400)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz przygotuje pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie pokaże, jak zrobić sól sezamową. Daniem głównym będą klopsiki zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto zrobi ocet jabłkowy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz przygotuje zdrową pastę jajeczną z awokado podaną z chlebem. Następnie prowadząca pokaże widzom, jak zrobić domową sól sezamową, czyli gomasio. Daniem głównym będą klopsiki z mięsa wieprzowego zapiekane na kiszonej kapuście. Ponadto Wachowicz przygotuje domowy ocet jabłkowy. Na zakończenie czterechsetnego odcinka gospodyni zaprezentuje przepis na piętrowy tort z kremem czekoladowym oraz masą mango.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (426) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 stycznia 2:25
- Ewa gotuje (517) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (518) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - piątek, 3 stycznia 7:10
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - piątek, 3 stycznia 7:35
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 stycznia 2:25
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 3 na 4 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (529) - magazyn kulinarny - sobota, 4 stycznia 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (530) - magazyn kulinarny - sobota, 4 stycznia 8:00 i 2 późniejsze emisje