Ewa gotuje (315)
W skrócie: | Ewa Wachowicz sięgnęła po jagnięcinę. Autorka programu ugotuje rosół doprawiony jabłkiem. Daniem głównym będzie wątróbka gęsia z jabłkami w karmelu. Natomiast na deser prowadząca upiecze szarlotkę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 27 marca za 13 dni |
7:35 | Nowa TV |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Młoda baranina coraz częściej gości w codziennym menu Polaków. Nic więc dziwnego, że po jagnięcinę sięgnęła również Ewa Wachowicz. Autorka programu ugotuje na niej rosół doprawiony jabłkiem, a zupę poda z gotowanymi ziemniakami. Daniem głównym będzie polska specjalność - wątróbka gęsia z jabłkami w karmelu. Natomiast na deser prowadząca upiecze szarlotkę.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (517) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 2:45
- Ewa gotuje (518) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 3:15
- Ewa gotuje (522) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (534) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:00
- Ewa gotuje (373) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:30
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:45
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 3:15
- Ewa gotuje (512) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 marca 10:50
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 marca 11:20