Ewa gotuje (296)
W skrócie: | Ewa Wachowicz postanowiła zabrać widzów na kulinarne pogranicze Teksasu i Meksyku, serwując potrawy kuchni tex- mex. Jako pierwsza trafi na stół pikantna zupa meksykańska na mielonej wołowinie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 14 marca za 12 dni |
7:10 | Nowa TV |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Ewa Wachowicz postanowiła zabrać widzów na kulinarne pogranicze Teksasu i Meksyku, serwując potrawy kuchni tex-mex. Jako pierwsza trafi na stół pikantna zupa meksykańska na mielonej wołowinie, z dużą ilością czerwonej fasoli. Na drugie danie Ewa upiecze żeberka w stylu tex-mex. Deser będzie zaskakujący - czekoladowe ciasto bez grama mąki, za to na czerwonej fasoli.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (362) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 marca 7:10
- Ewa gotuje (487) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 marca 7:35
- Ewa gotuje (363) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 marca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (498) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (488) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 7:10
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 7:35
- Ewa gotuje (364) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 marca 2:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja