CANAL+ KuchniaProgram TV na Sobota 26.10.2024
- 6:00John i Lisa - razem w kuchni 3 (10)
magazyn kulinarny
John Torode oraz Lisa Faulkner znów zapraszają do wspólnego gotowania, zdradzając przepisy na pyszne i efektowne dania. Realizując wspólnie kulinarną pasję, inspirują się wzajemnie.
- 6:45Ugotuj mi, mamo! 3 (2)
magazyn kulinarny
Daria Ładocha gotuje razem z mamami i ich pociechami. Robi to w sposób zabawny, nieprzewidywalny i naturalny. Oprócz pomysłów na dania dzieli się praktycznymi radami dotyczącymi zdrowego odżywiania.
- 7:15
- 8:00Jakubiak rozgryza Maderę (3)
magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują.
- 8:25M jak mięso 4: Indie (4)
serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
- 8:55Domowa piekarnia Kucharskiego (4)
magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
- 9:25ABC gotowania - kuchnia polska 2 (2)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
- 9:55Dzień dobry, śniadanie: Królewskie śniadania (8)
magazyn kulinarny
Nie wszyscy zrywają się skoro świt, więc nie każdy zjada pierwszy posiłek z samego rana. Martyna Chomacka - blogerka i finalistka 7. edycji 'MasterChefa' - podzieli się przepisami na pyszne śniadania.
- 10:25Premiera: Słodka jak Sugar 2 (8)
magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też mus czekoladowy, tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.
- 10:55Bosacka daje radę: Tłuszcze (8)
magazyn poradnikowy
W sklepach na konsumentów czyha wiele pułapek. Wątpliwe promocje czy żywność pełna konserwantów i sztucznych barwników to niektóre z nich. Katarzyna Bosacka podpowie, jak znaleźć zdrowe produkty.
- 11:25W ogródku warzywnym Julie (1)
serial dokumentalny
Dziennikarka Julie Andrieu jest znana z kulinarnych podróży. Tym razem zakłada ogród. To najlepszy sposób, by zawsze mieć pod ręką świeże składniki. Specjaliści pomogą jej wybrać najlepsze odmiany.
- 12:25Javier Peńa zjada świat: Azory (12)
serial dokumentalny
Młody hiszpański szef kuchni wyrusza w podróż, by odkryć bogactwo smaków w różnych zakątkach globu. Odwiedzi m.in. Sycylię, Maroko, Grecję, Tunezję, Japonię oraz Dublin, Kraków, Lublanę i Paryż.
- 13:25Gotuj taniej z Jamiem (2)
serial dokumentalny
Żywność jest coraz droższa. Jamie Oliver pokazuje, jak z tanich i łatwo dostępnych składników przyrządzić wyborne dania. Pomagają mu zaprzyjaźnieni kucharze ze Sri Lanki, Włoch, Cypru i Indii.
- 14:25Bosacka daje radę: Rosół (3)
magazyn poradnikowy
W sklepach na konsumentów czyha wiele pułapek. Wątpliwe promocje czy żywność pełna konserwantów i sztucznych barwników to niektóre z nich. Katarzyna Bosacka podpowie, jak znaleźć zdrowe produkty.
- 14:55Słodka jak Sugar 2 (8)
magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też mus czekoladowy, tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.
- 15:25Premiera: ABC gotowania - kuchnia polska 2 (3)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
- 15:55Dzień dobry, śniadanie 2: Tosty (7)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
- 16:25Jakubiak rozgryza Maderę (3)
magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują.
- 17:00M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
- 17:30Bosacka daje radę 2: Curry (3)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka kolejny raz pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety.
- 18:00Mistrzowie przekąsek w akcji (2)
program rozrywkowy
Fred Sirieix rzuca wyzwanie szefom kuchni. Zleca im przygotowanie kopii ulubionych przekąsek Anglików, m.in. burgerów, frytek i wafli. Odtworzenie kultowych smaków okazuje się trudnym zadaniem.
- 18:55ABC gotowania - kuchnia polska 2 (3)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
- 19:25Dzień dobry, śniadanie 2: Tosty (7)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
- 19:55Przepisy Ainsleya na dobry nastrój (1)
serial dokumentalny
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
- 20:50Przepisy Ainsleya na dobry nastrój (2)
serial dokumentalny
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
- 21:45M jak mięso 5: Wątróbka (2)
serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
- 22:15Dzień dobry, śniadanie 2: Śniadanie podróżnika (2)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
- 22:45Bosacka daje radę: Pierogi (2)
magazyn poradnikowy
W sklepach na konsumentów czyha wiele pułapek. Wątpliwe promocje czy żywność pełna konserwantów i sztucznych barwników to niektóre z nich. Katarzyna Bosacka podpowie, jak znaleźć zdrowe produkty.
- 23:15Słodka jak Sugar 2 (8)
magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz pokaże, jak zrobić eklery na dwa sposoby i przygotować wuzetkę. Na stół trafią też mus czekoladowy, tort bezowy i ciasto z kruszonką oraz azjatyckie słodkości i desery wegańskie.
- 23:45Jakubiak rozgryza Maderę (3)
magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują.
- 0:15Z miłości do chleba (8)
serial dokumentalny
Andrew Connole, założyciel piekarni Sonoma w Australii, wyrusza w kulinarną, pełną inspiracji podróż, by skosztować chleba z różnych stron świata. Odwiedza Ateny, San Francisco, Wiedeń i Maltę.
- 0:45John i Lisa - razem w kuchni (4)
magazyn kulinarny
John Torode i Lisa Faulkner są małżeństwem. Oboje są też autorami bestsellerowych książek i prowadzą programy kulinarne. Tym razem występują wspólnie, by pokazać, że gotowanie może łączyć ludzi.
- 1:40Czekolada według Rachel Khoo (11)
serial dokumentalny
Znawczyni sztuki kulinarnej i autorka książek, Rachel Khoo, odwiedza renomowane europejskie wytwórnie czekolady. Pokazuje, jakich składników użyć, by stworzyć niebanalne połączenia.
- 2:10Jakubiak - z miłości do lokalności (2)
magazyn
Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań.
- 2:10Desery Dekera 2 (2)
magazyn kulinarny
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy.
- 2:40David w Europie 2 (7)
magazyn poradnikowy
David Gaboriaud zabiera widzów na kulinarne wojaże. Przedstawia kuchnię oraz atrakcje turystyczne Francji, Włoch, Hiszpanii i Portugalii.
- 2:45Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2 (7)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak przygotować jadłospis i robić zakupy, by nie marnować jedzenia. Przyrządzi dwa dania z łatwo dostępnych składników.
- 3:20Zielona rewolucja Marty Dymek - Tajlandia (1)
magazyn kulinarny
Marta Dymek udaje się w podróż po Tajlandii. Każdy z odcinków posiada swój temat przewodni, którym jest jeden z najbardziej charakterystycznych produktów stosowanych w kuchni tajskiej.
- 3:55365 obiadów Mariety Mareckiej 5 (6)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka prezentuje jak przygotować obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić oraz jakie składniki można zastąpić tańszymi zamiennikami.
- 4:30Czy na pewno umiesz gotować? (12)
reality show
Mistrzowie domowej kuchni poznają prawdę o swoim kulinarnym talencie. Bohaterów programu zgłaszają bliscy, którzy mają dość niesmacznych potraw. Andrzej Polan szkoli uczestników w sztuce gotowania.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI