Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 4 kwietnia za 13 dni |
5:20 | CANAL+ 360 |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
- Zgrillowani 2: Ryby (1) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 29 na 30 marca 5:20
- Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 30 na 31 marca 5:20
- Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 31 marca na 1 kwietnia 5:20
- Zgrillowani 2: Sery wędzone (4) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 1 na 2 kwietnia 5:20
- Zgrillowani 2: Kurczak (5) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 2 na 3 kwietnia 5:20