Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 28 kwietnia za 7 dni |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 18:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Dary wody (2) - magazyn kulinarny - środa, 23 kwietnia 18:50 i 3 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 24 kwietnia 18:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 18:50 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - wtorek, 29 kwietnia 18:50
- Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7) - magazyn kulinarny - środa, 30 kwietnia 18:50
- Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 18:50