Ewa gotuje (415)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa Wachowicz rozpoczyna przygotowania do świąt Wielkanocnych. Na początek przygotuje pieczeń z piersi indyka. Można ją podać zarówno na ciepło, jak i wykorzystać na zimno w postaci wędliny. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa Wachowicz rozpoczyna przygotowania do świąt Wielkanocnych. Na początek przygotuje pieczeń z piersi indyka. Można ją podać zarówno na ciepło, jak i wykorzystać na zimno w postaci wędliny do kanapek. Następnie zaserwuje polędwiczki wieprzowe nadziewane farszem szpinakowym z dodatkiem suszonych pomidorów. Na koniec przygotuje deser - babkę czekoladową z lukrem pomarańczowym. Przy okazji Ewa zdradzi jak samodzielnie przygotować zakwas na żur - klasyczny na mące żytniej oraz bezglutenowy na płatkach owsianych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (500) - magazyn kulinarny - dziś, 12 marca 7:10
- Ewa gotuje (501) - magazyn kulinarny - dziś, 12 marca 7:35
- Ewa gotuje (371) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:30
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (514) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (294) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 marca 7:10
- Ewa gotuje (295) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 marca 7:35
- Ewa gotuje (372) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:30
- Ewa gotuje (515) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:45
- Ewa gotuje (516) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 3:15