Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 21 kwietnia za 5 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (360) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (361) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (344) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (345) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (403) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 17 na 18 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (362) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 17 na 18 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (363) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 17 na 18 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (346) - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (347) - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 7:35