Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (371) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:30
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (514) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 12 na 13 marca 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (294) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 marca 7:10
- Ewa gotuje (295) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 marca 7:35
- Ewa gotuje (372) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:30
- Ewa gotuje (515) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:45
- Ewa gotuje (516) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 3:15
- Ewa gotuje (296) - magazyn kulinarny - piątek, 14 marca 7:10
- Ewa gotuje (297) - magazyn kulinarny - piątek, 14 marca 7:35