Ewa gotuje (405)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz prezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz zaprezentuje nietypowe przepisy ze szpinakiem, selerem i białą czekoladą. Na początek będą szpinakowe gofry z kozim serem i awokado, w ramach dania głównego poda risotto z borowikami i pokrojonym w drobną kostkę selerem, który zastąpi ryż. Na deser prowadząca przygotuje sernik z twarogu i białej czekolady. Zdradzi także, jak należy kisić rydze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 maja 2:10
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 maja 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (442) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 maja 2:45
- Ewa gotuje (443) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 maja 3:15
- Ewa gotuje (493) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 maja 7:10
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 maja 7:35
- Ewa gotuje (419) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 maja 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (444) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 maja 2:45
- Ewa gotuje (445) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 maja 3:15