Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 30 kwietnia za 11 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (364) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 18 na 19 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (365) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 18 na 19 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (527) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:30
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (539) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 11:00
- Ewa gotuje (366) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (367) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - niedziela, 20 kwietnia 10:50
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 20 na 21 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (348) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 kwietnia 7:10