Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 27 marca za 14 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (372) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:30
- Ewa gotuje (515) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 2:45
- Ewa gotuje (516) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 13 na 14 marca 3:15
- Ewa gotuje (296) - magazyn kulinarny - piątek, 14 marca 7:10
- Ewa gotuje (297) - magazyn kulinarny - piątek, 14 marca 7:35
- Ewa gotuje (517) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 2:45
- Ewa gotuje (518) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 3:15
- Ewa gotuje (522) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (534) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:00