Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:30
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:45
- Ewa gotuje (467) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 3:15
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 11:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 14:00
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 16:10
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:45