Ewa gotuje (364)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu. Na początek sałatka z pieczonych buraków i koziego sera. Następnie - pieczeń ze schabu faszerowaną cebulą i jabłkiem. Na koniec zaś ciasto czekoladowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 5 marca za 12 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
Prowadząca przygotuje potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu. Na początek zrobi sałatkę z pieczonych buraków i koziego sera. Następnie - pieczeń ze schabu faszerowaną cebulą i jabłkiem. Ugotuje ją w jednym garnku z ziemniakami. Potem będzie deser - ciasto czekoladowe w stylu brownie z truskawkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (353) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 2:25
- Ewa gotuje (481) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - sobota, 22 lutego 7:30
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - sobota, 22 lutego 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (511) - magazyn kulinarny - sobota, 22 lutego 11:30
- Ewa gotuje (354) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:25
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:20 i 1 późniejsza emisja