Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - dziś, 22 grudnia 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 22 na 23 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (501) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:45
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 3:15
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (389) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 24 na 25 grudnia 2:20 i 1 późniejsza emisja