Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 27 kwietnia za 11 dni |
10:45 | TV 4 (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (358) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 2:45 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (359) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 3:15 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (479) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 3:25
- Ewa gotuje (480) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 4:05
- Ewa gotuje (342) - magazyn kulinarny - dziś, 16 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (343) - magazyn kulinarny - dziś, 16 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (360) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (361) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 16 na 17 kwietnia 3:15