Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 29 maja za 9 dni |
2:35 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (492) - magazyn kulinarny - dziś, 20 maja 7:10
- Ewa gotuje (493) - magazyn kulinarny - dziś, 20 maja 7:35
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 2:05
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (452) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 2:45
- Ewa gotuje (453) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 maja 3:15
- Ewa gotuje (498) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 7:10
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 7:35
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 maja 2:35 i 1 późniejsza emisja