Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (445) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (431) - magazyn kulinarny - dziś, 22 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (446) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 2:45
- Ewa gotuje (432) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (447) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 23 na 24 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (434) - magazyn kulinarny - piątek, 24 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja