Ewa gotuje (332)
W skrócie: | Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Przyrządzi kotlety indycze panierowane w orzeszkach ziemnych i mus czekoladowy z owocowym purée. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 2 lipca za 3 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
W tym odcinku Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Na początek upiecze podpłomyk, który może być doskonałą bazą dla kanapek z chrupiącym boczkiem. Następnie zrobi kotlety indycze, panierowane w orzeszkach ziemnych. Na deser zaś przygotuje delikatny mus czekoladowy z owocowym purée z mango, brzoskwini oraz bananów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (460) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 29 na 30 czerwca 2:00
- Ewa gotuje (461) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 29 na 30 czerwca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (329) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 29 na 30 czerwca 2:50
- Ewa gotuje (330) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 29 na 30 czerwca 3:15
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - niedziela, 30 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (369) - magazyn kulinarny - niedziela, 30 czerwca 16:40
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 30 czerwca na 1 lipca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 lipca 6:00
- Ewa gotuje (344) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 lipca 7:05 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (345) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 lipca 7:35 i 1 późniejsza emisja