Ewa gotuje (332)
W skrócie: | Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Przyrządzi kotlety indycze panierowane w orzeszkach ziemnych i mus czekoladowy z owocowym purée. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne, elegancko podane dania, które proponuje, są szybkie w przygotowaniu i skomponowane z powszechnie dostępnych składników. Prowadząca podpowie również, jak pięknie nakryć stół. Jej kuchnię odwiedzą goście specjalni - autorzy ciekawych przepisów i laureaci konkursu na najlepszą recepturę.
W tym odcinku Ewa Wachowicz wybiera się na off-road. W związku z tym przygotuje potrawy dające dużo energii. Na początek upiecze podpłomyk, który może być doskonałą bazą dla kanapek z chrupiącym boczkiem. Następnie zrobi kotlety indycze, panierowane w orzeszkach ziemnych. Na deser zaś przygotuje delikatny mus czekoladowy z owocowym purée z mango, brzoskwini oraz bananów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 11:30
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 14:00
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - dziś, 23 listopada 16:10
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:30
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 2:45
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 3:15
- Ewa gotuje (389) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 listopada 2:25
- Ewa gotuje (346) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 25 listopada 7:10