Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 27 lutego za 6 dni |
19:00 | Nat Geo People |
Opis
Serowy ekspert i autor książek kucharskich Afrima Pristine udaje się w zaskakującą kulinarną podróż, by zaprezentować tajniki różnych tradycji serowarstwa. Wśród alpejskich szczytów Szwajcarii prowadzący zobaczy, jak dojrzewa ementaler, a nad Sekwaną odkryje, dlaczego rozkoszowanie się smakiem serów jest wpisane w tradycję i kulturę Francji.
W tym odcinku
Tym razem prowadzący poznają historię i posmakują serów, którymi szczyci się Toronto.
Zobacz także
- Apetyczna historia serów: Szwajcaria (1) - serial dokumentalny - poniedziałek, 24 lutego 19:00 i 1 późniejsza emisja
- Apetyczna historia serów: Francja (2) - serial dokumentalny - wtorek, 25 lutego 19:00 i 1 późniejsza emisja
- Postój z Anthonym Bourdainem 2: Toronto (8) - serial dokumentalny - wtorek, 25 lutego 21:00
- Apetyczna historia serów: Quebec (3) - serial dokumentalny - środa, 26 lutego 19:00
- Apetyczna historia serów: Grecja (5) - serial dokumentalny - piątek, 28 lutego 19:00
- Apetyczna historia serów: Kolumbia Brytyjska (6) - serial dokumentalny - poniedziałek, 3 marca 19:00