
Food NetworkProgram TV na Sobota 19.04.2025
19:35
Wiem, co jem (3/15)magazyn poradnikowy
W sklepach pojawiło się wiele produktów określanych mianem lekkich. Nie do końca wiemy, co kryje się pod określeniem 'light'. Katarzyna Bosacka rozprawi się z mitami na ten temat.
- 20:05Star Vs Food: Malaysia (9/10)
reality show
Malezyjskie gwiazdy uczą się gotować od znanych szefów kuchni, przygotowując wyjątkowe kolacje dla swoich przyjaciół lub rodziny.
- 20:40Star Vs Food: Malaysia (10)
reality show
Malezyjskie gwiazdy uczą się gotować od znanych szefów kuchni, przygotowując wyjątkowe kolacje dla swoich przyjaciół lub rodziny.
21:15
Kuchenne rewolucje (13)program rozrywkowy
Restaurację Zielarnia w Olsztynku otworzyła Ola razem z mężem. Mężczyzna zniknął z kelnerką i utargiem z całego sezonu. Żona postanowiła dowieść, że sobie poradzi. Ciąży na niej zbyt wiele obowiązków.
22:20
Kuchenne rewolucje (1/15)program rozrywkowy
Na gdańskim osiedlu Przymorze mieści się restauracja węgierska Czardasz. Istniejący już od 50 lat lokal cieszył się popularnością w czasach PRL-u. Obecnie brakuje w nim gości. Konieczne są zmiany.
23:20
Pyszna Wielkanoc (3/4)magazyn kulinarny
Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i.proponuje wariacje na temat klasycznych potraw.
23:55
Pyszna Wielkanoc (4)magazyn kulinarny
Na zakończenie przygotowań do świąt Ania Starmach przyrządza dania z jajem, które symbolizuje odrodzenie i nowe życie. Jedną z propozycji jest pasta jajeczna i majonez o aksamitnej konsystencji.
0:30
Rewolucja na talerzu (5/8)magazyn kulinarny
W tym odcinku pokażemy, w jaki sposób przygotować zupę pomidorową, aby była lekka, sycąca i smaczna. Pierwsza propozycja dotyczy klasycznego dania. Dwie inne są mniej powszechnie znane...
1:05
Rewolucja na talerzu (6/8)magazyn kulinarny
Gulasz doskonale syci i rozgrzewa. Aby uczynić go jeszcze zdrowszym, prowadzące proponują chude mięsa z dodatkiem warzyw i świeżych ziół. Pierwsza propozycja to gulasz cielęcy.
1:40
Apetyt na miłość (7/10)program rozrywkowy
Jola jest kobietą z poczuciem humoru, lubi wędkować i chodzi na fitness. Brakuje jej w życiu mężczyzny. W programie zaimponować jej spróbuje Andrzej Z., który również jest miłośnikiem wędkarstwa.
- 2:35Kuchnia dla odważnych (1/8)
magazyn kulinarny
Walenty umawia się z przyjaciółmi na zajęcia fitnessu. Przygotowuje przekąski. Sprytnie ukrywa larwy w batonach energetycznych, koktajlu i czipsach. Następnie zaprasza gości na pożywną zupę fasolową.
- 3:00Kuchnia dla odważnych (2/8)
magazyn kulinarny
Walenty odwiedza w Katowicach mały browar prowadzony przez Marka. Przywodzi kilka puszek kiszonych szwedzkich śledzi - specjału znanego z paskudnego zapachu. Mężczyźni uwarzą piwo na rybach.
3:25
Zdrowa kuchnia Morgan (1/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
3:50
Zdrowa kuchnia Morgan (2/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
- 4:15Przepisy prosto z serca (11/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
4:45
Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (9)magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
5:10
Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (10)magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI