Pyszna Wielkanoc (4)
magazyn kulinarny 2013
W skrócie: | Na zakończenie przygotowań do świąt Ania Starmach przyrządza dania z jajem, które symbolizuje odrodzenie i nowe życie. Jedną z propozycji jest pasta jajeczna i majonez o aksamitnej konsystencji. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 18 kwietnia za 11 dni |
17:25 | Food Network |
sobota, 19 kwietnia za 12 dni |
7:45 | Food Network |
sobota, 19 kwietnia za 12 dni |
23:55 | Food Network |
Opis
Anna Starmach pokaże, jak przygotować pyszne wielkanocne dania, nie spędzając całych świąt w kuchni i sprostać wymaganiom rodziny, nawet kiedy kompletnie nie ma się smykałki do gotowania. Prowadząca odkryje tajniki tradycyjnych polskich receptur, oraz podpowie jak szybko i niedrogo przygotować wariacje na temat klasycznych świątecznych potraw.
Na zakończenie przygotowań do świąt Ania Starmach przyrządza dania z jajem, które symbolizuje odrodzenie i nowe życie. Jedną z propozycji jest niebanalna pasta jajeczna oraz majonez o aksamitnej konsystencji. Prowadząca podpowiada co zrobić, kiedy się zważy. Z ciasta francuskiego kucharka przyrządza wariację na temat pasztetu, zaś na deser sernik według przepisu swojego ojca.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Anna Starmach gospodarz
Zobacz także
- Pyszna Wielkanoc (1/4) - magazyn kulinarny - piątek, 11 kwietnia 17:25 i 2 późniejsze emisje
- Pyszna Wielkanoc (2/4) - magazyn kulinarny - niedziela, 13 kwietnia 7:45 i 2 późniejsze emisje
- Pyszna Wielkanoc (3/4) - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 16:50 i 2 późniejsze emisje