
Food NetworkProgram TV na Sobota 5.04.2025
19:35
Wiem, co jem (1/15)magazyn poradnikowy
Polska słynie z kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą przez naszych rodaków, nie zawsze są zdrowe. Katarzyna Bosacka doradzi, jak wybrać dobry produkt.
- 20:05Star Vs Food: Malaysia (1)
reality show
- 20:40Star Vs Food: Malaysia (2)
reality show
21:15
Kuchenne rewolucje (9/13)program rozrywkowy
W Katowicach biznesmen Piotr część pieniędzy zarobionych na giełdzie zainwestował w restaurację 'Polski Smak'. Teraz Piotr musi dopłacać, by pokryć koszty jego utrzymania.
22:20
Kuchenne rewolucje (10/13)program rozrywkowy
Restaurację 'Dzikie Wino' wymyśliła matka Asi i Marcina, i żona pana Stanisława. Niestety, zanim ukończono budowę, pomysłodawczyni zmarła. Rodzina zrealizowała jej marzenie, ale popadła w długi.
23:20
Makłowicz w drodze (5/7)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wyrusza do Kanionu Szaryńskiego. Podziwia krajobrazy i posila się baranimi szaszłykami pieczonymi na wiejskim ruszcie. Widzowie poznają tradycyjne dania regionu: besparmak i syrne.
23:55
Makłowicz w drodze (6/7)magazyn kulinarny
Podróżnik przemierza miasta Turkiestan i Szymkent. Odwiedza turkiestański bazar, na którym podgląda ręczną produkcję kiełbas z koniny. W menu programu znajdą się m.in. pierożki samsa.
0:30
Rewolucja na talerzu (5/8)magazyn kulinarny
W tym odcinku pokażemy, w jaki sposób przygotować zupę pomidorową, aby była lekka, sycąca i smaczna. Pierwsza propozycja dotyczy klasycznego dania. Dwie inne są mniej powszechnie znane...
1:05
Rewolucja na talerzu (6/8)magazyn kulinarny
Gulasz doskonale syci i rozgrzewa. Aby uczynić go jeszcze zdrowszym, prowadzące proponują chude mięsa z dodatkiem warzyw i świeżych ziół. Pierwsza propozycja to gulasz cielęcy.
1:40
Apetyt na miłość (3/10)program rozrywkowy
Do programu powraca Marlena, która w pierwszym sezonie przygotowała kolację dla Rafała. Nadal poszukuje miłości. Tym razem to ona wybierze spośród trzech menu. Jedno z nich będzie należało do Artura.
- 2:40Kuchnia dla odważnych (1/8)
magazyn kulinarny
Kucharz Walenty Kania przyrządza hamburgery z mózgiem wieprzowym. Potem częstuje przechodniów byczymi jądrami w sosie owocowym. Na koniec gotuje poczwarki jedwabników.
- 3:15Kuchnia dla odważnych (2/8)
magazyn kulinarny
Walenty Kania, pochodzący z Karpat kucharz, właściciel słynnego krakowskiego foodtrucka, z którego serwuje nietypowe dania, wyrusza w Polskę, aby przetestować podniebienia Polaków.
3:50
Z gruntu zdrowo (6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller odwiedza Ewę Nisiewicz, żeby lepiej poznać wachlarz polskich ziół, które nadają daniom niesamowitego aromatu i sprawiają, że codzienne jedzenie staje się prawdziwą ucztą.
- 4:25Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (1)
magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza Kowloon. Gotując u boku lokalnych szefów kuchni, przyrządza złote sajgonki, bułeczki z wieprzowiną, krewetki z chilli, grillowane żeberka wieprzowe w stylu ubud i jagnięcinę.
- 5:00Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (2)
magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI