Wiem, co jem (1/15)

Wiem, co jem (1/15)

magazyn poradnikowy Polska 2012   od 12 lat
W skrócie:Polska słynie z kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą przez naszych rodaków, nie zawsze są zdrowe. Katarzyna Bosacka doradzi, jak wybrać dobry produkt.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.

Polska słynie ze smacznych, chrupiących kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą i cenioną przez naszych rodaków, nie zawsze bywają zdrowe. Katarzyna Bosacka wyjaśni, dlaczego producenci faszerują kabanosy odpadkami i chemią, a także doradzi, w jaki sposób wybrać naprawdę dobry produkt.

Zobacz także