
Food NetworkProgram TV na Niedziela 30.03.2025
19:05
Sąsiedzi kontra sąsiedzi (6/8)program rozrywkowy
Tym razem ekipa przybywa do pięknego Elbląga. W sąsiedzkie szranki stają Ewelina z mieszkającym w klatce obok Piotrem. Ich przeciwnikiem jest Rafał, zawzięty fryzjer z okolicy, wspierany przez Anię.
- 20:05Gotowanie z miłości (2/6)
magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
- 20:40Gotowanie z miłości (1/6)
magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran stają do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe, a przy tym tanie dania na rodzinne uroczystości. Goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
- 21:15Kulinarny poker (1/10)
reality show
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
22:15
Kuchnia jak u mamy (23/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
22:50
Kuchnia jak u mamy (24/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
23:25
Makłowicz w drodze (3/7)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
23:55
Makłowicz w drodze (4/7)magazyn kulinarny
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
- 0:30Rewolucja na talerzu (3/8)
magazyn kulinarny
Kurczak jest mięsem lubianym, a co ważniejsze chudym i zdrowym. Olga i Agata zaproponują trzy przepisy, które zrewolucjonizują naszą kuchnię.
- 1:05Rewolucja na talerzu (4/8)
magazyn kulinarny
Agata radzi, na jakim oleju najlepiej smażyć placki, a Olga ujawnia kilka ciekawostek na temat zastosowania ziemniaka. Proponują trzy rodzaje placków, które zadowolą nawet wybredne gusta.
- 1:40Apetyt na miłość (2/10)
program rozrywkowy
Łukasz nie widzi niczego złego w bieganiu nago po plaży i pójściu do sklepu w bokserkach. W przeszłości chciał zostać fryzjerem, ale musiał zmienić plany. Teraz jednak marzy o prawdziwej miłości.
2:35
Odkrycia Magdy Gessler (2)magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
3:00
Odkrycia Magdy Gessler (1/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
3:30
Z gruntu zdrowo (3/6)magazyn poradnikowy
W Woli Batorskiej Lucyna i Marek Gawłowie prowadzą ekologiczne gospodarstwo Słoneczna Zagroda. Tadeusz Muller przygląda się ich uprawie cebuli i rozmawia o tym popularnym warzywie.
3:55
Z gruntu zdrowo (4/6)magazyn poradnikowy
Niedaleko Starogardu Gdańskiego Tadeusz spotyka się ze Sławkiem, który uprawia rzodkiewki od ponad 20 lat. Na miejscu prowadzący przyrządza tatar z rzodkiewki, a w swojej kuchni kiszone rzodkiewki.
- 4:20Przepisy prosto z serca (6/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 4:55Perfekcyjni gospodarze (18/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI