Food NetworkProgram TV na Sobota 30.11.2024
- 17:45Zasadzka w supermarkecie (14/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 18:45Paryż na słodko (8)
magazyn kulinarny
Dziesięciu amerykańskich piekarzy rusza do Paryża. Dzięki dostępowi do znanych wytwórni słodkości i ekspertów mogą sprawdzić umiejętności w zakresie techniki cukierniczej, kunsztu, innowacji i smaku.
- 19:45Proste przyjemności Rachel Khoo (2/8)
magazyn kulinarny
Miłośniczka gotowania Rachel Khoo tworzy dania, które łatwo zrobić w domu. Przepisy nie są skomplikowane i wszystkie można przyrządzić z prostych składników, jakie można znaleźć w lokalnym sklepie.
- 20:15Molly gotuje na farmie (11/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
- 20:50Molly gotuje na farmie (12/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
- 21:25Świąteczne wyzwanie ciasteczkowe (5/8)
reality show
Najlepsi twórcy ciasteczek w kraju wystawiają swoje umiejętności na próbę, stawiając czoła dwóm trudnym wyzwaniom. Sędziowie Eddie Jackson i Ree Drummond przyznają jednemu cukiernikowi 10 tys. dol.
- 22:30Kuchnia jak u mamy (29/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 23:05Kuchnia jak u mamy (30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 23:40Makłowicz w drodze (3)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
- 0:15Makłowicz w drodze (1/10)
magazyn kulinarny
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
- 0:50Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zaskakuje połączeniem czarnego makaronu, grillowanych owoców morza i sosu warzywnego wzbogaconego o tajemnicze składniki. Kolejnym daniem będą śledzie marynowane w occie i winie sherry.
- 1:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi.
- 2:00Apetyt na miłość (7/8)
program rozrywkowy
Krzysiek ma powodzenie u kobiet, ale szuka poważnego związku. Być może uda mu się go stworzyć z kick bokserką Izą. Do wyboru ma jeszcze pochodzącą z Ukrainy Lolitę oraz blogerkę modową Dagnę.
- 3:0010 zadań specjalnych Michela Morana (1/10)
program rozrywkowy
Michel Moran stara się wykorzystać zapasy jedzenia, które zgromadził podczas pandemii. Nawet jego sąsiad nie przyszedł na gotowanie. Kucharz przyrządzi marchewkowe kotlety z kaszy jaglanej.
- 3:3510 zadań specjalnych Michela Morana (2/10)
program rozrywkowy
Gościem Michela Morana jest Rafał Śledź, uczestnik programu 'Kanapowcy'. Panowie przygotowują razem obiad składający się z jajek w dwóch odsłonach. Dodatkami są wędzony łosoś, szpinak i czarne oliwki.
- 4:05Pyszne 25 (1/8)
magazyn kulinarny
Anna Starmach obala mit, że przygotowanie zup jest czasochłonne i trudne. Pierwszy w menu jest rosół, który stanowi bazę innych potraw. Nie zabraknie francuskiej zupy cebulowej.
- 4:40Pyszne 25 (2/8)
magazyn kulinarny
Ania pokaże, jak przygotować rybę. Na początek zdradzi przepis na pstrąga z grilla podawanego ze szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych.
- 5:15Patenciary (5/8)
magazyn kulinarny
Daria przygotuje łososia marynowanego w cytrusach. Pokaże także, jak zrobić różowe jajka z pastą i sznycelki aromatyzowane szałwią. Widzowie zobaczą również, jak przyrządzić czarne lody.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI