Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)
W skrócie: | Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 2 marca za 9 dni |
2:35 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler prezentuje dania z indykiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego ptaka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa puszystym farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi. Drób łatwo przesuszyć, ale na takie kulinarne katastrofy restauratorka ma swój sposób. Dla amatorów ryb Magda Gessler przygotowuje łososia w nietypowej odsłonie. Zazwyczaj piecze się go i podaje z cytryną. Prowadząca także go upiecze, ale z dużą ilością miodu, musztardy i kopru.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 2:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 3:00
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 3:00
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 2:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 3:00