Food NetworkProgram TV na Niedziela 8.09.2024
- 19:15Pojedynek na grille: Fly kontra Symon (4)
reality show
Dwóch znanych kucharzy zaprasza mistrzów grillowania do wzięcia udziału w rywalizacji. Na podstawie pierwszego zadania prowadzący wybierają swoje drużyny. W każdym odcinku odpada jeden z uczestników.
- 20:15Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (5/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 20:50Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 21:25Perfekcyjni gospodarze (10/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 22:30Włoska kuchnia Benedetty (39/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 23:05Włoska kuchnia Benedetty (40/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 23:35Makłowicz w drodze (7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
- 0:10Makłowicz w drodze (1/3)
magazyn kulinarny
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
- 0:45Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zaprezentuje, jak przyrządzić frittatę. Restauratorka wybiera warzywną wersję ze szparagami i kwiatami cukinii, ale lista produktów potrzebnych do przygotowania tej potrawy jest otwarta.
- 1:20Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8)
magazyn kulinarny
W kuchni pojawią się ryby i owoce morza. Na początek pstrąg marynowany w cebuli, szczypiorku, z dodatkiem fenkułu, obtoczony w panierce z orzechów laskowych. Potem Magda przyrządzi portugalskie danie.
- 1:55Apetyt na miłość (2/8)
program rozrywkowy
Damian to prawdziwy wirtuoz w kuchni. Justyna postanowi uwieść go swoim zamiłowaniem do... frytek. W nazwach dań Martyny nie zabraknie nawiązań do znanych na całym świecie bajek dla dzieci.
- 2:55Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny
Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W tym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet i gulasz z dzika.
- 3:30Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny
Tomek demonstruje, jak zrobić przepyszną kaczkę w glazurze pomarańczowo-sojowej. Danie należy podać z sałatką błyskawiczną z selera naciowego, orzechów włoskich i jabłek.
- 4:00Patenciary (2/8)
magazyn kulinarny
Daria, Mania i Laura przygotują efektowne dania na spotkania ze znajomymi. Znajdą się wśród nich m.in. chrupiące spiralki z ziemniaków, warzywne spring rollsy z dipem orzechowym czy sałatka arbuzowa.
- 4:35Patenciary (3/8)
magazyn kulinarny
Prowadzące zdradzają swoje pomysły na pyszne i szybkie śniadania. Będą to m.in. francuskie ciasteczka cynamonowe, czerwone naleśniki w kształcie serca, jaglanka z owocami i jajeczne chmurki.
- 5:10Kulinarny rejs po Polsce (20/27)
magazyn kulinarny
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI