Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Magda Gessler zaprezentuje, jak przyrządzić frittatę. Restauratorka wybiera warzywną wersję ze szparagami i kwiatami cukinii, ale lista produktów potrzebnych do przygotowania tej potrawy jest otwarta. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 22 kwietnia za 8 dni |
16:50 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku Magda Gessler zaprezentuje, jak szybko przyrządzić frittatę. Restauratorka wybiera warzywną wersję ze szparagami i kwiatami cukinii, ale lista produktów potrzebnych do przygotowania tej potrawy jest otwarta. Osobom, które preferują mięsne dania, prowadząca pokaże, jak ugotować pyszną pastasciuttę z krewetkami, kałamarnicami i kiełbasą chorizo w sosie pomidorowym, szparagami i żółtym serem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 17:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 17:25