Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 8 kwietnia za 10 dni |
17:25 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku prowadząca przygotuje pierożki na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Smak podbije masło i krewetki. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą ziemniaki zapiekane z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Do tego szczypta przypraw i oliwa. Przyrządzenie tej potrawy nie jest czasochłonne.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 1 kwietnia 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 1 kwietnia 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 1 kwietnia 17:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 4 kwietnia 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 4 kwietnia 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 4 kwietnia 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 8 kwietnia 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 8 kwietnia 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 11 kwietnia 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 11 kwietnia 9:55