Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadząca przygotuje pierogi na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą zapiekane ziemniaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
W tym odcinku prowadząca przygotuje pierożki na bazie owoców morze i podrobów. W farszu znajdą się nerki cielęce z koprem i cebulą. Smak podbije masło i krewetki. Danie poda z zupą krewetkową. Drugą propozycją będą ziemniaki zapiekane z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Do tego szczypta przypraw i oliwa. Przyrządzenie tej potrawy nie jest czasochłonne.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 6 grudnia 9:30 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 6 grudnia 10:05 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 6 grudnia 10:40 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 6 grudnia 11:15 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 6 grudnia 11:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 7 na 8 grudnia 0:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 7 na 8 grudnia 1:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 8 na 9 grudnia 0:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 8 na 9 grudnia 1:00 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 13 grudnia 9:30