Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolą szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Radzi, jak przyrządzać ciasto kruche. Przyrządza grillowane rydze z maślanym sosem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 22 kwietnia za 8 dni |
16:15 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolką szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Restauratorka wyjaśni, jak przyrządzać ciasto kruche, aby nie było zbyt twarde. Zaproponuje także grillowane rydze z maślanym sosem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 16:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 17:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 16:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 17:25