Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)

Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)

magazyn kulinarny Polska 2019   b.o.
W skrócie:Magda Gessler pokazuje, jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą z tymiankiem i rozmarynem. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
piątek, 22 listopada
za 8 dni
9:55 Food Network
poniedziałek, 25 listopada
za 11 dni
1:20 Food Network

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Magda Gessler pokazuje,jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą. Dzięki dużej ilości tymianku i rozmarynu to danie pobudzi zmysły nie jednego mężczyzny. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak. Prowadząca dodaje do niego odrobinę polskich elementów: pieczoną cielęcinę i raki.

Zobacz także